Sunday, 26 August 2012

Puncak Mutiara Specials


Menu specials disini memang namanye :  Puncak Mutiara Specials

 Set of Nasi Beriani :Ayam Kampung Kismis,Kambing Massalla,Telur Rebus, and Choices of Fruit Juice

Chiken Chop: ayam dengan kuah tomato.memang nanti aku nak datang makan lagi!!!

Chiken chop ni memang nampak macam biasa,tapi memang sedap dari yg lain,kt KL pun aku tak pernah jumpe  chiken chop yang sedap macam ni.


Sape nak tengok menu ape yang best kat sini, view the page here





lokasi di : Lot 179, MK 3, Kampung Pelet,
14400 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.

 Ini ha..tempatnye dalam taman dikelilingi hutan sebab tu la aku cakap tadi.tempat ni lain macam .

 Restoranan ni mempunyai bahan mentah yang diternak sendiri,jadi memang dagingnye fresh la.

                              tgk ni : http://www.puncakmutiara.com/EN/photo-album/our-farm/

Kambing golek tak golek semua ada he..he.


Ini first time aku datang ke Puncak Mutiara Cafe.Sekali-sekala balik dari KL ke penang.Abang aku bawa makan kat sini.Tempat nye memang dalam kampung.Tapi aku terlupa nak ambil gambar keseluruhan tampat ni.Kawasannya diatas bukit dalam kampung,memang lain macam rasa suasana kat sini.Dari luar nampak sunyi,bila masuk je,fuh..ramai gila orang menjamu selera.Daging kambing ,ostrich, arnab semunye ada disini beb!

No comments: