Saturday, 22 September 2012

Flower Power with Star Cruise Libra

mari tgk ape yg aku maksudkan dgn Flower Power. 
design bunga yg very tiny2 one mmg cantik dan ranggi bile kt kasut ni.

                                 http://lookbook.nu/look/3819153-Written-in-the-Rainbow

Naik ferry...la apa lagi..nk p Penang..

 Itu dia Star Cruise Libra ..tunggu-tunggu kami mai


Punya la besaq..

 morning view at the top of Star Cruise Libra.Time ni nak balik dah.

Sempat lagi posing.  



Ini lah  dia kapal Star Cruise Libra..ini pun aku dapat amik time dah nak blah dah..

Apa kena mengena kasut dgn kapal..sukat-hati lakan...
la..la..la.
 u can see this shoes at this blog  



Atas kapal Star Cruise Libra pn boleh juga.Masa ni pertama kali naik kapal star cruise.Tapi my father yang belanja.Bermalam di atas kapal kejap je, 2 day 1 night. Tetapi dah merasa la mcm mane bermalam diatas kapal cruise ni.Mmg besaq gila la..Of course pening, x boleh tido pun.Kapal ni bergerak pukul 7mlm meninggalkan Penang Port dan berhenti ditgh lautan.Keesokkan paginya patah balik lah..
Tapi ede gak pakage utk ke Krabi,Thailand.

No comments: