Monday, 24 September 2012

Shooting for House of Zaira (Zaira Textiles)

House of Zaira (Zaira Textiles)model
cantik tak model ni? mcm hindustan kan.

model
Skrg gbr ni dah jadi wallpaper kat dalam lift Zaira.

model
Gambar ni pulak dijadikan banner kt luar kedai Zaira. 
House of Zaira ni ade kt Jalan Tuanku Abdul Rahman KL.

more picture here 
hindustani
fabrik chiffon balutan gaya Sari





 
 Rina Derina give idea too

that's me.the grey shawl :)

Shooting 30 design of textiles in one night is not easy thing .The selection of design and style, everything depends on me.

This is my first time shooting out side model.Berdebar juga rasanye, coz aku yang kene wrap the model with all 30 piece of textiles.Aku diberi kuasa untuk memilih design mana yg nak shoot.Masa wrap nasib baik Mr.Ari bantu gak la dgn  Kak Rina Derina bg idea. Idea tentang fashion sangat penting time ni. After wrap, ape lg aku shoot and model pun posing la..Fashion knowledge and  have to know how to wrap model body.Not even just shoot the model.

Lepas proses shooting semua smpai editing la aku habiskan.Ini lah hasilnye..
Actually this only for part time je.Lepas habis keje kul 7 p.m cepat2 aku bergegas ke Zaira utk shooting, pukul 5 a.m baru habis coz byk masa dihabiskan wrap badan model.Esok pagi keja la mcm biasa.

Profesional  makeup and hair stylish by Rina Derina
Thanks to Rina Derina for help me..

Iklan Zaira selalu keluar di dada akhbar. Ade yg perasan  ke tak ,terpulangla.Model  and duta nye Datuk Shah Rukh Khan with his wife.

House of Zaira.
http://www.zaira.asia/

No comments: