Monday, 5 November 2012

Kids Photo:Damia Amani

baby photo
 in evening mood - 6.30p.m : not to happy

More picture Kids photo : Damia Amani

bear
Hmpph...what to do... Damia is not in good mood.


baby photo
 Tomorrow la we continue ..
baby photo
 in morning mood - 10.00a.m

baby photo
  in morning mood : happy

baby photo
 Damia Amani is so clever kids. She become 2 years.

baby photo

Kali ni aku shoot budak comel. Tapi memang dah lama sebenarnya aku nak shoot anak saudara aku yang comel gila ni. Namanye Damia Amani bt Mohd Faris.Cuti balik kampung masa Raya Haji , aku gunakan peluang untuk shoot moment with Damia Amani. First, session Damia tak berapa ade Mood sangat sebab masa dah petang pukul 6.30p.m , aku baru sampai dari rumah Opah aku daru Alor Setar,Kedah.

The next day, aku shoot pagi dalam pukul 10.00a.m, baru la best moment and lighting.sikit. Aku memang suka gila natural light and fresh di waktu pagi.Untuk ambil gambar kids kena la cepat-cepat shoot je,baru dapat natural moment.Tengok Damia happy je bila pagi hari.

Shooting kids photo not easy if u don't have any sense of making kids to be happy.You need to know how to make kids react happily, then the moment will come. Morning time is good day to start shoot kids picture.In morning time kids looks fresh and happy to start a day.

mood : evening 6.30pm
mood : morning 10.00 am
Camera : Canon EOS 1100D

2 comments:

kacamatamia said...

aww so cute! and she has beautiful hair too :) following ur blog sist

nana said...

thanks kacamatamia for take your time see blog thepurpleroomz.nice to be friend here.