Pages Nana Thepurpleroomz

Thursday, 22 November 2012

Sudah Kawen

typo wedding card
Typography wedding card. 11.11.2012.Tarikh keramat jugak ni.

kawinkawin
 Sama cantik sama padan.

"nana thepurpleroomz"
 Nana with purple turban.

 Ini kembarnye Ela + Eli.
kawan

Majlis perkahwinan Laili & Idris.Actually suka-suka je amik gambar kawin diorang.Thanks kerana sudi menjemput saya ke majlis perkahwinan kamu.

Apa-apa pun tahniah kepada pasangan ini.Lepas ni ape lagi,pergi berbulan-madu lahkan.Lumrah la tue kan,lepas kawin mesti nak pergi rilek-rilek and spending sweet moment and time dengan teman hidup yang baru.

Sebelum kawin kenalah siapkan diri dulu.Terutamnya ilmu tentang alam rumah tangga,didikan agama yang paling penting.Mesti bersiap-sedia dalam segala hal.Kalau tak pandai masak boleh belajar,jangan malas.Air tangan masakan seorang isteri lagi mahal nilainye tau.Tak dapat cari dekat mana-mana kedai.Baru la si suami dapat ingat masakan isteri.Sedap je perut rasa.Tapi sekali sekala kalau suami tercinta nak masak untuk isteri lagi rasa bahagia.hee..hee. Ini pendapat aku..

1 comment:

Anonymous said...

Congrats for your wedding. What a stunning blue. :)

I'm just joining your site. ;)

http://cantik-stuffs.blogspot.com/