Thursday, 22 November 2012

Sudah Kawen

typo wedding card
Typography wedding card. 11.11.2012.Tarikh keramat jugak ni.

kawinkawin
 Sama cantik sama padan.

"nana thepurpleroomz"
 Nana with purple turban.

 Ini kembarnye Ela + Eli.
kawan

Majlis perkahwinan Laili & Idris.Actually suka-suka je amik gambar kawin diorang.Thanks kerana sudi menjemput saya ke majlis perkahwinan kamu.

Apa-apa pun tahniah kepada pasangan ini.Lepas ni ape lagi,pergi berbulan-madu lahkan.Lumrah la tue kan,lepas kawin mesti nak pergi rilek-rilek and spending sweet moment and time dengan teman hidup yang baru.

Sebelum kawin kenalah siapkan diri dulu.Terutamnya ilmu tentang alam rumah tangga,didikan agama yang paling penting.Mesti bersiap-sedia dalam segala hal.Kalau tak pandai masak boleh belajar,jangan malas.Air tangan masakan seorang isteri lagi mahal nilainye tau.Tak dapat cari dekat mana-mana kedai.Baru la si suami dapat ingat masakan isteri.Sedap je perut rasa.Tapi sekali sekala kalau suami tercinta nak masak untuk isteri lagi rasa bahagia.hee..hee. Ini pendapat aku..

1 comment:

Nina said...

Congrats for your wedding. What a stunning blue. :)

I'm just joining your site. ;)

http://cantik-stuffs.blogspot.com/