Saturday, 17 November 2012

Penang Chicken Curry Laksa

"Gurney Drive"
 Close up : Food court Gurney Drive (food village) at Viva Home.
"Penang Chicken Curry Laksa"
   Recommended here,nampak tak gambar yang besaq sekali : Penang Chicken Curry Laksa.

Penang Chicken Curry Laksa
Penang Chicken Curry Laksa
 Ini dia Penang Chicken Curry Laksa.

Penang Chicken Curry Laksa
top view : biasanye Laksa Penang kuah nye daripada ikan dan laksa yang berwarna putih.Tapi kari laksa ni lain skit.

Penang Chicken Curry Laksa
memang sedap makan mee kari laksa ni bila minum dengan fresh orange...mmg faveret aku.

Penang Chicken Curry Laksa
Penang Chicken Curry Laksa
                                    menjamu selera..he..he..dip the fish cake with sambal.
mmg sedap kari laksa ni.. rasa pedas kari + asam laksa...mmg masyuk..


Place : Viva Home
Address : 85 Jalan Loke Yew, Taman Miharja, Kuala Lumpur.


View Larger Map

Gurney Drive Food Village asalnye dari Penang.Then, bawa konsep ni kat area KL pulak.So kira buka cawangan di KL lah..

Sape rasa nak rasa Chiken kari laksa ni memang boleh try la..Kuahnye rasa kari + masam + pedas skit.Kalau nak pedas lagi letak sambal..Memang layan la..

No comments: